Friday, July 31, 2009

ucapan kasih :)

Bukanlah kasih lain melainkan 'terima kasih'.

sudah beberapa minggu saya rasakan sangat murah. murah dengan rezeki yang datang. orang beri aiskrim. dan aiskrim lagi.
terharu. bukan pada nilai aiskrim siapa lagi mahal. tapi pada murah hati anda-anda belanja saya. seringgit pon saya kenang.
^_^

mari-mari saya belanja pula. rasa macam terhutang pada anda-anda. prinsip saya lebih baik kita give and take. nanti tak lah terhutang budi. betul tak. cepat anda-anda pilih, koong? bbn? alsalam? dining hall? bakery?

terima kasih juga pada kak yus yang mencukupkan 10ringgit lagi masa di jusco haritu. iye lah, nana memang suka shopping tak bawak duit cukup
:)
haha

dan juga pada ayah. bagi nombor mastercard untuk beli tiket balik! (makna nya guna duit ayah). heeee


Rabiah kasi. 2nd time lagi tu. tq3 biah


daripada nyet (snickers tu biah punya)


tq kak yus

binomial distribution !

pengambilan kafein sangat berkesan malam ini. selalunya tidak berkesan pun dulu-dulu.
jadi sekarang jam 3.45 pagi pun saya masih tidak mengantuk. esok hari pula ada test maths binomial distribution. kesimpulannya saya harus tidur sekarang juga untuk mengelakkan dari tidur waktu test (walaupun ini mustahil, test maths mesti tak cukup masa).
:p

p/s : saya nak kongsi satu hadis indah yang saya baca dari Hadith of the Day tadi;

" This really is a beautiful hadith. One of the best I have read. Narrated Anas bin Malik: The Prophet once climbed the mountain of Uhud with Abu Bakr, 'Umar and 'Uthman. The mountain shook with them. The Prophet said (to the mountain), "Be firm, O Uhud! For on you there are no more than a Prophet, a Siddiq and two martyrs." [Bukhari, Book 5, Volume 57, Hadith 24] "

-quoted from Hadith of the Day, fb


Thursday, July 16, 2009

email dr mak lang





jangan kita lupa utk mendoakan ibu dan ayah...

Sunday, July 5, 2009

newly

new desktop
(saja suka2 buat)
^_^


Friday, July 3, 2009

berjaya

issue analysis accomplished.
alhamdulillah, xla teruk seperti yang disangka.
saya seronok bila miss ckp 'ok, well answered'
tq for that.
u've put my confidence back on track.
:D

dan berjaya cubit pipi farah hari ni ^_^
yeay farah - kite seri
(tu la, laen kali makan kne peka keadaan sekeliling jgk. hahaha)
sori farah :p