Thursday, December 9, 2010

Photo booth-ing

Kenapa entah hari-hari bukak MyUniSA check results.
Tak sabar sangat ke nak dapat results...?


So these several days I cuma duduk rumah tanpa buat apa-apa.
I am really looking foward to visit Taiping once sebab dah lama tak pergi sana.
Tapi tak tau lah bila boleh pergi =_='


Jadi.. inilah hasil usaha orang tak ada kerja. Tad-daaa~




















Ps: ingat nak tidur lepas habis tulis ni tapi Farid kol pagi-pagi buta ni dari UK without cosidering the time, which it is already 5 in the morning in Malaysia, I better wait for the Subuh.

Oh and I did ask him about one thing that always made me curious "betul ke kat Cambridge tu banyak nerdy?". Haha it looks silly but I really wanna know. He said "memang ada la yang macam tu, nerd genius gila, tapi ada je yang manusia normal."

Well, ok I am satisfied with that answer XD