Tuesday, December 8, 2009

fish isle saya!

im thinking of uploading those new pictures tapi i o9 gune pc rumah. nanti la upload. buat masa skarang cuma ada gambar my fish isle.
^_^
sape nak kasi hadiah silakan. (farmville pon sama)



Tuesday, November 17, 2009

k e - 1 0 0

*ini post yang ke-100.

Kumeniti awan yang kelabu
Kutempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
Kegelapanku.

Kupercaya pasti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
Bersamanya.

Engkau tiba bagaikan pelangi
Tak bercahya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan
Hati ini.

Seharian waktu bersamamu
Tak terasa saat yang berlalu
Bagai pelangi petang kau kan pasti
Pergi jua.


Tipulah kalau saya kata tak ada apa pun di Inti ni, tak ada apa pun di Nilai ni. Tipu, kerana di sini ada persahabatan.

Saturday, November 7, 2009

Complicated Operation

A lawyer awoke in a hospital bed after a complicated operation, and found that the curtains were drawn around him.

"Why are the curtains closed?" he asked. "Is it night?"

A nurse replied, "No, it is just that there is a fire across the street, and we didn't want you waking up and thinking that the operation was unsuccessful."

:P


-ArcaMax jokes.

Friday, November 6, 2009

talk and write.

I love to talk. a lot. i knew that. i always know. but i dont really like to write what i like to talk. words can always be misjudged. 'sorry yeah, i need to be more specific later :P'
I appreciate friends who can hear me. i do. love you babes and thanks. but it so happens, i cant be talking about everything to everyone.

*am really looking foward to talk to someone.
Dora, miss u!

Monday, November 2, 2009

it's enough.

" We should treat everybody the same, but they are all not the same. "

You know, you are the one that not-the-same kind of people. Stop making funny of other people and find ur own life plis! You said wutever and i do wutever i like.
Heart-less people.

Sunday, November 1, 2009

Final of the final

This is my final external paper examination timetable!
All the best friends.
We can make it! Let Allah be with us.
I pray for myself. I pray for you guys.
I do pray for us. For all of us.
InsyAllah.

SACE BOARD

Written Examinations Timetable for 2009 - External Assessment


Date

South Australia 9 a.m.
Northern Territory 8 a.m.
Asia 7 a.m.

South Australia 1.30 p.m.
Northern Territory 12.30 p.m.
Asia 11.30 a.m.

Tuesday
20 October


Arabic (continuers) [2ARE2] 2 hours
Indonesian (beginners) [2INA2] 2½ hours
Korean (background speakers) [2KOS2] 2 hours
Modern Greek (beginners) [2MGA2] 2½ hours
Nationally assessed languages

Wednesday
21 October


Japanese (background speakers) [2JPS2] 2 hours 50 minutes

Thursday
22 October

Spanish (beginners) [2SPA2] 2½ hours


Wednesday
28 October


Auslan (continuers) [2ALN2] 2 hours
Latin (continuers) [2LAE2] (1.25 p.m.) 3 hours

Thursday
29 October


French (beginners) [2FRA2] 2½ hours

Monday
2 November

English Studies [2EGS2] 3 hours

Chinese (beginners) [2CIA2] 2½ hours
English as Second Language Studies [2ESP2]
3 hours

Tuesday
3 November

Physics [2PHY2] 3 hours

Japanese (beginners) [2JPA2] 2½ hours
Malay (background speakers) [2MLS2] 2 hours 50 minutes
Physical Education [2PQP2] 2 hours

Wednesday
4 November

Chinese (background speakers) [2CIS2] 3 hours
Chinese (continuers) [2CIE2] 3 hours
French (continuers) [2FRE2] 3 hours
Vietnamese (background speakers)[2VNS2]
3 hours
Vietnamese (continuers) [2VNE2] 3 hours

German (beginners) [2GNA2] 2½ hours
Indonesian (continuers) [2INE2] 3 hours
Japanese (continuers) [2JPE2] 3 hours
Modern Greek (continuers) [2MGE2] 3 hours

Thursday
5 November

Mathematical Studies [2MSU2] 3 hours

Nutrition [2NTS2] 2 hours

Friday
6 November

Italian (beginners) [2ITA2] 2½ hours
Legal Studies [2LGS2] 3 hours

German (continuers) [2GNE2] 3 hours
Italian (continuers) [2ITE2] 3 hours
Spanish (continuers) [2SPE2] 3 hours

Monday
9 November

Biology [2BIO2] 3 hours

Information Technology Studies [2ITY2]
2 hours

Tuesday
10 November

Economics [2ECO2] 3 hours

Visual Arts Studies [2VAS2] 2 hours

Wednesday
11 November

Psychology [2PSY2] 2 hours

Chemistry [2CHM2] 3 hours

Thursday
12 November

Geography [2GGS2] 2 hours

Drama Studies [2DRS2] 2 hours

Friday
13 November

Mathematical Methods [2MME2] 3 hours
Specialist Mathematics [2MSL2] 3 hours

Classical Studies [2CST2] 3 hours

Monday
16 November

Modern History [2MNH2] 3 hours

Music in Context [2MIC1] 2 hours

Tuesday
17 November

Australian History [2AUH2] 3 hours

Accounting Studies [2ACS2] 3 hours

Wednesday
18 November

Musicianship [2MSN1] 1¾ hours

Geology [2GLY2] 2 hours

Thursday
19 November

Agricultural and Horticultural Science
[2AGS2] 2 hours

Australian and International Politics [2PTS2]
2 hours

Friday
20 November

Studies of Religion [2SIR2] 3 hours

Dance Studies [2DNS2] 2 hours

* Notice that it's only going to be two sessions per day, either 7 am or 11.30 am and i have 2 papers which start at 7 am :D


Saturday, October 31, 2009

and the fairy said...

A married couple in their early 60s were out celebrating their 35th wedding anniversary in a quiet, romantic little restaurant.

Suddenly, a tiny yet beautiful fairy appeared on their table and said, "For being such an exemplary married couple and for being faithful to each other for all this time, I will grant you each a wish. "Ooh, I want to travel around the world with my darling husband." said the wife.

The fairy moved her magic stick and - abracadabra! - two tickets for the new QM2 luxury liner appeared in her hands.

Now it was the husbands turn. He thought for a moment and said: "Well this is all very romantic, but an opportunity like this only occurs once in a lifetime, so, I'm sorry my love, but my wish is to have a wife 30 years younger than me."

The wife, and the fairy, were deeply disappointed, but a wish is a wish... So the fairy made a circle with her magic stick and -abracadabra! - the husband became 92 years old.

The moral of this story: "Fairies are female."

^_^


taken from ArcaMax :P

Sunday, October 25, 2009

customise

i love to customise things.
idk, i just love to. now i'm stuck with this yahoo stuff. it serves no purpose for me actually, but i'm still customising it. having fun with those thingies, putting them here and there, editing the boxes, adding some more applications.
no, i have to stop. plis help me.

Wednesday, October 14, 2009

Al sadaqat al jariyah - the actions which outlives you.

Rasulullah SAW bersabda, 'Bila seorang anak Adam wafat, maka amalnya terputus kecuali tiga hal: [1] Shadaqah jariah , [2] Ilmu yang bermanfaat dan [3] Anak shalih yang mendoakannya. (HR. Muslim, Abu Dawud, At-Tirmidzi , Nasa'i dan Ahmad).


I received this email from my mother just now. It stated there "Share this with someone. If one person applies any of the above you will receive your hasanaat until the Day of Judgment ". My first thought is that, I've been receiving this so many times. Perhaps other people are getting the same thing. So why bother to forward?

But then, I think back. Say that everybody who received this email is thinking the same way as I did. Read and ignore. Would it be able to spread that much?
I'm just assuming without verity. How if there are still people out there who new to Islam and need more guidance? How selfish I am.

Now I'm taking only lesser than one minute to just copy and paste it here :)

AL SADAQAT AL JARIYAH - THE ACTIONS WHICH OUTLIVES YOU!

  • Give a copy of Quran to someone and each time they read from it, you will gain hasanaat.
  • Donate a wheel chair to a hospital and each time a sick person uses it, you will gain hasanaat.
  • Share constructive reading material with someone.
  • Help in educating a child.
  • Teach someone to recite a dua. With each recitation, you will gain hasanaat.
  • Share a dua or Quran CD.
  • Participate in the building of a mosque thru wealth or strength.
  • Place a water cooler in a public place.
  • Plant a tree. Each time any person or an animal sits under its shade or eats from the tree, you will gain hasanaat.

These are only examples. There are more that we can do to gain hasanat.


Sunday, October 4, 2009

desktop.


a new one.

Thursday, October 1, 2009

Padang Sumatra

Saya masih ingat akhir tahun 2004, 26 december. kami sekeluarga ke padang, sumatra indonesia pada hari tsunami. memang pihak klia x umumkan langsung ada tsunami waktu tu. cuma departure delay sejam lebih. tp syukur nya tsunami xterkena di padang. cuma tempias shj. terasa jugak gegaran dalam flight skejap. tp xda siapa yg tahu. sampai2 sana ayah terus dpt byk call dr malaysia. semua risau kalau2 terkena tsunami. kami terkejut sbb xsangka. berita2 di tv indon kecoh dgn hal itu. tp mujur sgt padang masih selamat. padang mmg byk dgn gunung berapi aktif. tanahnya sgt subur. byk tanaman. tp masih kurang maju. majoriti nya islam dn banyak kawasan tanah tinggi.

saya cuma teringat cerita lama ni bila terjadinya gempa di padang baru2 ni. kita hanya mampu berdoa buat mereka yang menjadi mangsa. x mustahil di saat kita tgh tidur mahupun study, malaysia pon boleh bergegar nanti. harap2 lah dijauhkan segala bala bencana sebegitu.

Saturday, September 26, 2009

90th - the log

Yesterday we had maths quiz, chemistry replacement, and econs quiz with replacement. ya it was pack. but i survived :D

i just remembered this when we were in economics lesson;
after the 20 mins quiz, we started the new topic which was the economic development. until this part, we got some calculations to do. it was formulae to calculate index as the indicator to measure development. the first 2 parts were simple. just basic maths. but the last part was unusual, at least it didnt come with any explaination as to why it needs log inside. you see here :

Income index = ( lg x - lg 100 ) / ( lg 40000 - lg 100 )

and then timah went; "
owh rupa2 nya ada jugak function kita belajar log selama ni ye. ingatkan xda"

......................................................................................................


Classmates - Farid's birthday

Saturday, September 12, 2009

jumaat malam nanti

sebabkan budak kecik ni xda kelas hari jumaat, ainul tukar tiket balek raya hari kames.
jadi saya jugak yang pulang sorang2 10.30 mlm jumaat tu nanti.
kesian kan.
-_-

Monday, September 7, 2009

besides text production

1. Anda rasa anda hot??
hot? hahaha.

2. Upload gambar kesayangan anda?



3. Kenapa anda suka/sayang gambar ni?
xtau lah ade gambar kesayangan ke x. tp ini gambar latest yang menarik :)
(buka puasa, mid valey 5sept 2009, mini reunion)

4. Xde pon mustaqim bg soalan no 4..
(ini soalan ke biah?)

5. Lagu terakhir yg anda dengar?
Selalu mengalah - Seventeen.

6. No 6 pon xde gak..
(?)

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?
nana. nanaloly. loly je pon boleh jgk kot, suka hati lah.

8. Tag lagi 7 orang tanpa kekesalan.
*kekesalan? :D

-dora
-hop
-sarina sayang
-fairuz
-izzah
-mazni
-phat lee

***

Sunday, August 30, 2009

baju raya dan carom

cuti hampir habes hari isnin ni. jadi kami ke greentown pagi tadi.
bali baju raya. beli barang2 laen. beli shuttle baru. dan beli buah carom.
excited! lama dah xmaen carom sebb buah byk hilang.

kedai 1st yg kami singgah, kedai2 di luar gm.
banyak kedai baju. tapi kedai org2 kemboja.
agak2 semua kedai luar tu mereka punya kot.
ayah kata diorang niaga berkongsi.
tp kedai je yg banyak. baju semua corak sama.
xlarat dah tgk benda sama setiap kedai.
ayah kata saya rambang mata nak pilih. bukan. tp semua saya xminat. haha.

dlm gm pulak orang sgt ramai. bagai ikan di lautan.
jadi mula lah terserempak dengan ramai org.
keluarga pak cik lani. pusing2 jumpe qilah lg.
jumpe dayah, family farhatun.

bila balek rumah je, test baju raya.
^_^


dan maen carom.
seronok sgt maen~


Thursday, August 27, 2009

2 orang budak x puasa.

kesian adek comey 2 org ni kelaparan sbb x da makanan.
jadi saya masakkan mereka kuetiow goreng.
rasa kuetiow tu x tau la kan sbb tukang masak ni puasa.
tp x pe, sedap kot :D



tengah tunggu order.


kuetiow.


baca doa dulu sebelum makan. amin.


Sunday, August 23, 2009

Ramadhan.

Salam Ramadhan.
it's good to have chance seeing this year's Ramadhan. again :)
evthough now is already the 2nd day of ramadhan but i think it's not too late to greet rite.

i could say sahur this early morning with family was very great; since it will not long last, stand only for this week.
then i waited for subuh.
in normal, it is hardly to have waiting for subuh if it's not ramadhan. it's always subuh that wait for me to get up and get done.

and having some 'housekeeping' done.
while mama cooked sumting for the two kids at home yang x puasa :)
and went to take my new specs.
then went to lyana's home.
(seronok drive tanpa P. xda kena horn2 oleh org2 yg berlagak)

afternoon it was raining.
i'm thinking. it says that ramadhan is penghulu segala bulan. bulan mulia. and rain is rahmat. i'm happy to have the rain, lebih2 lagi ketika puasa ni. Allah is kind, all-merciful.

6.00pm the electric was down. not totally black-out but kind of lack of supply. only tv can be on, and i had no idea why? and some lamp. no fan. no pendaflour. it's dark.

and yes we had candle light berbuka ^_^
it was not bad. we still have food. instead we have great foods. worst for them who dont have food for berbuka.
it was just eating in the dark, with candles.

Thursday, August 20, 2009

nina dan syafiq

video

pabila tiada kerja, kacau adek2 ku ini sgt seronok :p


p/s: buku itu telah koyak akhirnya sebab direbut-rebut.

Tuesday, August 18, 2009

sekolah


datang sebagai pelawat :)



bangunan aspuri yang baru.



aspuri.



ingat x projek kh time f3 dulu kat sini?



gym dan cosntruction bangunan baru.



bengkel kh.



dewan besar.



library kat atas tu!



construction lagi.



di atas tapak basketball court dulu.

Friday, August 14, 2009

nur kasih

Oh nur kasih
Nur kasih
Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

*******

saya dah ketinggalan 2 minggu tak tengok nur kasih. satu minggu sebab orang-yang-pentingkan-diri-sendiri yang study kat tempat tv. no offence, tp saya sangat xpuas hati sebab itu hari minggu, jumaat malam, bukan weekdays. malah exam hari isnin. apa salahnya bagi saya tgk tv sekejap sbb manusia itu seorang je yang study di situ masa tu. selfish.
satu minggu lg sebab saya exam.

jadi tadi saya xmahu mengalah dgn nina yang nak tgk ceplos. cerita hantu lawak tu jugak yang dy nak sangat tengok. kali ni saya tak kira.

***

tengok dengan mata dan faham dengan hati. saya rasa setiap minggu nur kasih makin seronok. makin banyak pesanan buat masyarakat. masyarakat yang mungkin terharu dengan perubahan sikap adam. malah masyarakat yang mungkin terasa dengan apa yang dipertontokan. pesanan yang kita sendiri perlu tafsir adakah kita punya nilai2 seperti nur? adam? aidil? sarah? kalau masih tengok tapi x faham, cari la penawar buat hati tu :)
bagi saya, saya sangat hormat keputusan adam. dy dah insaf dan cuba betulkan segala kesilapan lalu. paling bagus sebab dy tak terus tinggalkan masalah, tapi cuba untuk betulkan. dy tak biarkan katrina mcm tu je, tp cr jalan utk pulihkan. banyak berdoa agar kat juga insaf. adam juga x lepaskan nur yang dy dah lukakan selama ni. dy buang ego utk mintak maaf. saya tak rasa semua orang mampu buat itu. ramai orang yang ingin berubah, tapi dengan cara tinggalkan msalah2 yang timbul drpd kesilapan itu sendiri. masalah itu la yang bakal tarik kita balik untuk kembali buat kesilapan. sebab itu orang kata, jangan lari dari masalah. hadapinya.


Friday, August 7, 2009

post 80.

ini adalah post yang ke 80.
:)

assignment accounting siap. markah semua dah dapat. tinggal kira dan tggu markah assignment. boleh kira coursework mark. 50%
listening mark dapat. questionnaire mark dapat. tinggal interview dan letter writing mark ESOK utk enl. boleh kira markah coursework lepas tu. 50%
ESOK jg dpt coursework mark maths. 50%
coursework mark econs boleh kira dah. 60%
chemistry coursework mark jgk da boleh kira. 50%

markah per 260 dari 260/500 markah sudah dapat sebelum satu paper pon bermula. itu 'bestnya' SAM.

bila semua coursework marks dah boleh access maknanya final exam.
final.
exam.

p/s : selamat bercuti pada aup students yang sudah tamat exam T_T
moga anda hepi duduk di rumah sedang kami masih exam :p

Sunday, August 2, 2009

sambung

saya suka.
saya suka lagu ni.
saya suka diddy.
oopps. haha.

kalau anda nak dengar sila cari sendri.
saya x rajen nak upload.
kalau anda nak dengar lah.

Biar Diddy Sambung - Diddy Hirdy ft Wangi

Ku dengar ada jawatan kosong
untuk sang pencinta
pelukis pewarna jiwa
ku ingin jadi yang pertama
mengisi aplikasimu
tapi bagaimana aku tak tahu
aku sanggup menunggu
dari malam sampai ke subuh
hanya untuk mendengar
kata luka mu
aku hanya kedua
tidak sepertinya
kan menyakiti mu
kan mengguris hati mu

Derita yang kau tanggung
bila cinta tak berhubung
tak perlu nak disanjung
kerna jiwa kosong
usah duduk termenung
usah asyik dilambung
ini bukan omong kosong
takkan ku biar lohong
biarkan ia terlopong
biar ku sambung
cinta mu yang dibohong

Dia mencuri hatimu
dia merampas hidupku
aku tetap setia
dia merobek hatimu
ku jadi pengubat luka mu
sungguh aku jujur

(Wangi) dekat pada ku
kan ku dekat pada mu oh
(Wangi) erat janji mu
ku erat janji ku
(Wangi) pegang kata mu
ku pegang kata mu oh
(Wangi) sampai niat kepada ku agar kita (bersama)

Usah duduk termenung
usah asyik di lambung
ini bukan omong kosong
takkan ku biar lohong
biarkan ia terlopong
biar diddy sambung
cinta mu yang dibohong

Cinta mu tak ku siakan
tak ku gores hati mu
biar ku menjaga mu
ke akhir hayat ku

Jangan duduk termenung
ini bukan omong kosong
takkan dibiar lohong
(Wangi) biar kau sambung
biar ku sambung
biar di sambung

Friday, July 31, 2009

ucapan kasih :)

Bukanlah kasih lain melainkan 'terima kasih'.

sudah beberapa minggu saya rasakan sangat murah. murah dengan rezeki yang datang. orang beri aiskrim. dan aiskrim lagi.
terharu. bukan pada nilai aiskrim siapa lagi mahal. tapi pada murah hati anda-anda belanja saya. seringgit pon saya kenang.
^_^

mari-mari saya belanja pula. rasa macam terhutang pada anda-anda. prinsip saya lebih baik kita give and take. nanti tak lah terhutang budi. betul tak. cepat anda-anda pilih, koong? bbn? alsalam? dining hall? bakery?

terima kasih juga pada kak yus yang mencukupkan 10ringgit lagi masa di jusco haritu. iye lah, nana memang suka shopping tak bawak duit cukup
:)
haha

dan juga pada ayah. bagi nombor mastercard untuk beli tiket balik! (makna nya guna duit ayah). heeee


Rabiah kasi. 2nd time lagi tu. tq3 biah


daripada nyet (snickers tu biah punya)


tq kak yus

binomial distribution !

pengambilan kafein sangat berkesan malam ini. selalunya tidak berkesan pun dulu-dulu.
jadi sekarang jam 3.45 pagi pun saya masih tidak mengantuk. esok hari pula ada test maths binomial distribution. kesimpulannya saya harus tidur sekarang juga untuk mengelakkan dari tidur waktu test (walaupun ini mustahil, test maths mesti tak cukup masa).
:p

p/s : saya nak kongsi satu hadis indah yang saya baca dari Hadith of the Day tadi;

" This really is a beautiful hadith. One of the best I have read. Narrated Anas bin Malik: The Prophet once climbed the mountain of Uhud with Abu Bakr, 'Umar and 'Uthman. The mountain shook with them. The Prophet said (to the mountain), "Be firm, O Uhud! For on you there are no more than a Prophet, a Siddiq and two martyrs." [Bukhari, Book 5, Volume 57, Hadith 24] "

-quoted from Hadith of the Day, fb


Thursday, July 16, 2009

email dr mak lang



video

jangan kita lupa utk mendoakan ibu dan ayah...

Sunday, July 5, 2009

newly

new desktop
(saja suka2 buat)
^_^


Friday, July 3, 2009

berjaya

issue analysis accomplished.
alhamdulillah, xla teruk seperti yang disangka.
saya seronok bila miss ckp 'ok, well answered'
tq for that.
u've put my confidence back on track.
:D

dan berjaya cubit pipi farah hari ni ^_^
yeay farah - kite seri
(tu la, laen kali makan kne peka keadaan sekeliling jgk. hahaha)
sori farah :p

Wednesday, June 24, 2009

tag rabiah

1) Bekas kekasih saya - *rahsia* haha. tiada lah. mengarut je

2) Saya sedang mendengar - bunyi water dispenser kat pantry

3) Mungkin saya patut - berjimat T_T

4) Saya suka - tengok tv :D

5)Sahabat-sahabat saya - comel2 belaka =p

6) Saya tak faham - knape bilik saya banyak semut

7) Saya kehilangan - pemadam di class chemistry td

8) Ramai yang berkata - " nana h** ". ee xphm sungguh

9) Cinta itu adalah - perasaan

10) Di suatu tempat, seseorang sedang - study

11) Saya akan cuba - jd rajen...

12) Perkataan SELAMANYA membawa maksud - tiada penghujung

13) Telefon bimbit saya - jatuh tergolek bwah meje org laen kat bakery smlm

14) Bila saya terjaga - saya tgk jam

15) Saya paling meluat - *ntah?*

16) Pesta/parti adalah - seronok kalo gathering kawan2/family *bestnye*

17) Haiwan yang paling comel pernah saya temui - kambing. saya mengimpikan utk ada sebuah ladang kambing.

18) Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah - setiap tahun ada experience yg seronok~

19) Hari ini - quiz accounting

20) Malam ini saya akan - (dah masuk pg da pon) tidur nyenyak sbb esok kelas pukul 2ptg ^_^

21) Esok pula saya akan - tukar susunan katil n meja

22) Saya betul-betul inginkan - duit yg banyak. haha

23) Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini - nad bukak pintu bilik

24) Pusat membeli-belah atau arked permainan - |shopping|

25) Makanan Barat atau Jepun? - halal ke?

26) Bilik yang terang atau gelap? - gelap utk tidur

27) Makanan segera adalah - mahal

28) Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang - "xnak la, nak tidur"

29) Siapa yang anda ingin tag
- dora
- hop
- my sayang
- timah crawford
- pear
- sue ray
- nyanya
- mazni rumate nyanya
- ihsan

Monday, June 15, 2009

deteriorate

"weh mana makanan ni lambat btol. perut aku dah berkecimpung ni."
"ha? berkecimpung?"
"eh?"
"berkeroncong la timah!"
"hahaha"
"sekarang ni bm kita dah deteriorate la..."


Sunday, June 14, 2009

nasi lemak dan birthday

nasik lemak kami =p
kekurangan bahan dan peralatan tidak menjadi penghalang sama sekali. santan asli xde, santan kotak kami guna(sedap je). cili malas nak buat, beli di roswell. hasilnya, xsedap. *tambahan lg saya masak xsedap* heeee. tp last2 nasik seperiuk ni habes jugak. ramai tetamu yg datang join makan. ainul yg kenyang tu pon tergoda. izzah ngn mazni pulak bwak murtabak diorang skali (jd jamuan terus mlm smlm). tq pd yang puji sedap walau anda xiklas kot ^_^




not to forget
happy birthday to mr yee . it's 10 jun
but we celebrated it on 11th in the class
cakes n candies were great *tq to buyers*

*we purposely did this thing using the candies*
its ur name mr yee =)
and economics is great though! hehe