Friday, July 31, 2009

ucapan kasih :)

Bukanlah kasih lain melainkan 'terima kasih'.

sudah beberapa minggu saya rasakan sangat murah. murah dengan rezeki yang datang. orang beri aiskrim. dan aiskrim lagi.
terharu. bukan pada nilai aiskrim siapa lagi mahal. tapi pada murah hati anda-anda belanja saya. seringgit pon saya kenang.
^_^

mari-mari saya belanja pula. rasa macam terhutang pada anda-anda. prinsip saya lebih baik kita give and take. nanti tak lah terhutang budi. betul tak. cepat anda-anda pilih, koong? bbn? alsalam? dining hall? bakery?

terima kasih juga pada kak yus yang mencukupkan 10ringgit lagi masa di jusco haritu. iye lah, nana memang suka shopping tak bawak duit cukup
:)
haha

dan juga pada ayah. bagi nombor mastercard untuk beli tiket balik! (makna nya guna duit ayah). heeee


Rabiah kasi. 2nd time lagi tu. tq3 biah


daripada nyet (snickers tu biah punya)


tq kak yus

Related post



2 comments:

Ra-bee-ah said...

sama2. haha. aku nk makan kfc. :D pizza ke..... hahaha. xde la. x balas pun xpe. rileks la. :D

nanaloly said...

rabiah mmg demand. haha
btol ak serius ni. ak xsuke rasa terhutang budi. sape lg pnh belanja aku ye? nti ajak farah sekali. jom la. aku kat inti smpai dis yer je. then da xjumpe korang dah.