Wednesday, September 15, 2010

Hello Kakak Nana!

Semalam saya called kampung, sempat cakap dengan opah, mak cik, mama, dan ayah.
Bila nak cakap dengan budak-budak kecik saja, ini yang terjadi...


Nina: Hello kakak Nana, kakak Nana tengah buat ape? Nina tengah main ni. Dengan Ibrahim dengan Ismail. Hikhikhik. Ok lah bye!

Eh eh kejap la... tak sempat cakap lagi la..

Syafiq: Kakak Nana, kakak tengah buat ape?

Adik! Adik buat ape? Main ke?

Syafiq: Aah adik main. Kakak buat ape?

Tak buat ape-ape lah dik.

Syafiq: Ok lah bye kakak!

Eh alaaaa adikkkk...

Ismail: Kakak Nana!

Mail! Buat ape tu? Main jugak eh?

Ismail: Mail main. Ok bye!

....




Sending them off back to Sydney. Ecah dan Izzah je, as usual Sue Ray tukang ambek gamba ;)


p/s: Harini semangat dah berkobar-kobar nak buat presentation Thomas Lavezzari tapi kena postpone after Spring Holiday sebab Andy dah penat T_T
Tengok lah, even seminggu je cukup buat saya lupa everything semua yang dah prepared, inikan lagi 2 minggu.

Related post



7 comments:

virgogirl90 said...

sadis gile post ko nih
k r bye kak nana!

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

apekah bye pulak ni ainul? nak pegi jumpa kekasih hati yang call tadi ke? muahahaha.

virgogirl90 said...

bye r..dah sume dak2 malas nk ckp ngn ko..msti diorg nk ckp kak nana nih kaco je org tgh men, tp diorg x smpai ati..brbahasa2 r sket kn..tnye tgh wt pe..hahhahahh

pe lak kekasih hati aku..marah lak mimah sat lagi!

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

ecececeh ainul malu2 pulak.... tadi cakap dalam phone sweeeeeet jek. haha!

virgogirl90 said...

ok aku dh taw. sbenaqnye hg jeles kn??? kantoi :P

miSs Hazzi said...

ainul cam bese ah, cakap org jeles.. taknak ngaku. :p

takpe lah..asal ko bahagia enul ye..

ok bye kakak nana!

Nanaloly said...

Ainul: blah laa nak jeles bwat ape. Aku x suka kek. Hahaha. Kalau mimah ye la kot nak jeles.

Izzah: kan izzqh kan. Ainul malu pulak nak mengaku. Huhu.