Sunday, May 3, 2009

btn 2009

there we were mixed with intec's student. dan seorang seratas batch spm06, rekykurniawahyu yg maybe fly this ogos pon ade. this camp was very2 lenient. t'shirt color suka hati. tido bangun pukul brape juga x kesah. name tag x dicheck. kasut juga x kesah. urusetia dan jurulatih was great.
first impression kite kpd someone tu mmg slalu over(pointing the arrow to myself.kenape ye? saya juga tidak tahu). after dah kenal for a while, then sangat sronok. that was normal. tp tidak kadang2 for certain people, they're totally rude as how they speak. my grup sangat sronok plus we had a faci yang boleh tahan . faham waktu2 yg ramai org mengantuk. quite good explainations. dan suke melayan aisha dan kami2 yg suke mengarut ini =p . overall, i feel very easy with LDK walaupun agak panas dalam bilik tu, dan gangguan serangge2 besar yg dikatakan robot perisik utk mendengar perbincangan kami. haha itu memang sgt funny. basically i love to see and learn perangai orang laen. some are very unique. some are good in speaking. some nak masuk politik dan tiba2 nak jd guru pulak~ those things boleh berkembang menjadi banyak lg perkara2 lawak. funny things mmg susah nak avoid, every each 6x meals ade saje ideas utk digelakkan. ( i really love about the 'KEHUTANAN'. seriously lawak. plus wonderpets and anak rimba~). buat repelling this time sgt exciting. xda rase takot langsong, laen dr 1st time buat dulu. kembara cukup tidak ade ape2, cume 15mins walking dan dah sampai balek. lari 2km xsesenang yg disangka, berbukit bukau, tp still xlebeh masa, 19mins25sec! lagu saya anak malaysia yg lawak tu pon jadi x betul, tertonggeng2 lirik. tp xpe, enjoy sungguh nyanyi lagu tu~ broken stone pulak ramai la yg jd banduan. tangan diikat, mulut ditampal masking tape. hehe..but i survived~ sbnye, dah lame x rase sronok mcm ni..sekali sekala pg kem was interesting eventhough sgt malas on the 1st palce. tp btn was not that bad. everybody shud go. not for pro-gov or anti-pembangkang, but to open up our mind to think. xguna debate pasal politik kalau x faham. be rational.


wei kee, nana, akbar, nad, yong le, pei ru, aisha, wei ching, ah boon, louisa, CJ


Kumpulan 7
Saya Anak Malaysia


Related post



2 comments:

fahimnajwa skywalker said...

wawawwawawa
beshnya
teringat btn dulu
kene kawad sampai dewan makan
hahahhahahhhaa
x]

nanaloly said...

aah la same je kene kawad jugak...tp this time laen la dr dlu, byk info psal negara dan perpaduan.. tp aku rase btn perlu utk semua org..esp kite2 ni