Sunday, May 4, 2008

upu um

SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN KE IPTA PROGRAM PENGAJIAN LEPASAN SPM/SETARAF SESI AKADEMIK 2008/2009

No Kad Pengenalan / My Kad: ************
Nama: NOR LIYANA BT MOHAMAD ROSLY

TAHNIAH! Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:

KOD: M0020
NAMA PROGRAM PENGAJIAN: ASASI SAINS FIZIKAL
IPTA: UNIVERSITI MALAYA (UM)
SURAT TAWARAN: http://www.um.edu.my/kemasukan/
Catatan : Pastikan anda mengesahkan “SETUJU TERIMA TAWARAN” di laman web IPTA berkaitan mulai 05 Mei 2008 hingga 15 Mei 2008.
ID PTPTN

sains fizikal bkan sains pasal pendidkan jasmani okey...take note this..

"Bagi mereka dari aliran sains fizikal pula boleh melanjutkan pelajaran dalam program kejuruteraan, sains, sains dengan pendidikan, sains komputer, teknologi maklumat, seni bina, ukur bahan/bangunan dan pengurusan harta tanah."

ade ke patut ad org ckp 'nak jd ckgu pj ke nti?' heh..nmpak sgt la kurang pengetahuan amnye!

xsangke plak naie n osem pon dpt same corse ne..kalo naie masuk ad la geng..
yg dpt sc hayat plak dak2 5s sumernye.of course la kan.haha..faiqah,farid,fauzi,nini,chaer..tp sume ne harapan tggi nak fly kan..tggl kenangan je la um ni nanti... =)

tp syukur nye dpt ne..at least x yah la pkir nak kne masuk matrix pedalaman tu da..tata kuala nerang.
and um ne my 1st choice dlm list mase mtk upu ne dulu...kesian ad org yg result elok je tp cmpak smpai dpt choice yg ke-8 dy...maybe x de rezki la kan
pasne plak tggu result jpa la utk nak decide which way nak go on...actually aku nak duk malaysia je la..tp ntah la..kalo dpt jpa tu sanggup ke nak tolak??kalo dpt la..humm..
tp ayah pon ade kate 'masuk um je la..' heh~ maksudnye? kalo dpt jpa pon x yah pg ke? haha....peneng2 o_O
tibe rase cam harap2 xyah dpt la jpa tu..so that x yah penat2 pikir nak pegi ke xnak pegi ke nak pegi ke ..tp pkir2 penat je la isi borang pg interview sume dulu tu...isk..
and of cos sume org kate 'rugi la..blaja ovc la best, leh blaja culture sane+.......' lg kalo ckp ngn farid..dy begitu sensitive la bab ne..abes ak kene lecture ngan dy aritu...hoho..
act i got my own reason wy i'm not too interested studying abroad ne.kot?haha. tp ntahla xde la kate xminat tros plak..ad la jgk rs bestnye kalo dpt fly kan...haiyaa~

Related post



2 comments:

[miss][dora] said...

ak yg result ok pun x dpt ape2.
lg hebat..haha!

LatiFahmaD said...

waaaa~! bkl graduan um neh..woot!