Sunday, March 1, 2009

H E L A N G juara !!

ihsan dgn banggenye bagitau..
HELANG juara!!
cayalah!!!
serius satu berita yg sangat mengejutkan.
dah berape kurun helang xpernah menang.

(dah nak dekat menang pon dlu still ade je yg jdkan xmenang.haha)
walaupon dah lame x pg sekolah tp bile dgr helang menang mmg satu bende yg sgt menarik !
:P

well ex-pen ketua rumah..hehe

bagos la korang diz yer..hepy sgt2 bile helang menang kan dora!!!
Go Helang Go!!!

Related post



10 comments:

roti bakar said...

akhirnya. JUARA!

*bekas rumah helang xD*

nanaloly said...

btol2. akhirnya...
:p

fahimnajwa skywalker said...

wawawaaaaaaa
ako pun nak bangga jugakk
hahahahahhaa
makan besar laa helang tahun nie
harap2 depa dapat kekalkan kejuaraan nie
memang dasssat ar depa niii
hahahahhaha
nie mesti berkat 'KP' nya kan nana?????
hehehehhe

nanaloly said...

huahuahua...
xde kne mengena ngan kp pon~
huhu...
tp sian depe xdpt medal kan..stakat sijil jek

fahimnajwa skywalker said...

ouh yeker???
awat??
baget kurang kerr???

nanaloly said...

ntah ler...ihsan kate rahimah nye pasal..

freak. i am. dora. said...

ak selaku bekas bendahari rumah helang sangat bangga ngan adik2 ku.
hurrah! horray!
menang gak diorg.
time kte xnk lak bg menang.
cett..

nanaloly said...

nak jugak mentioned ex bendahari~
hahaaha...
xpe time kite tu kan dah nak dekat2 menang...kalaulah......hehe.. xpe2 perkara dah berlalu(jahat gak aku ungkit2 ek :p)

freak. i am. dora. said...

haha!
sudah semestinya kena mention.
ahhaha
kalo kita ade kat situ sekali,
for sure kita pun skali melompat2 terjerit2 kat situ.
ahahha
semangat helang xkan hilang kut.
XD

freak. i am. dora. said...

sangat frust la time tu.
tp xpe..
at least kita tau kita yg patut mng.
nak wat cmne..
mereka amat dengki sama kita.
hahaha