Saturday, May 15, 2010

My facts #2 (cont.)

' Respect each others '

Dengan kata yang mudah, hormati orang lain. Atau maksud yang lebih mendalam, hormati prinsip hidup orang lain.

Each di situ membawa maksud saling. Komunikasi dua hala.
Bukan saya saja yang patut hormat akan awak, awak juga patut tahu tanggungjawab awak.

Mungkin saya ego, tapi mungkin awak tak nampak.
Mungkin juga saya tak mahu awak nampak.


Related post



2 comments:

don't call me doraemon said...

mengapakah ada facts semua ni? ade org duk paksa ko ke?

n why the "you're so hot" tu? aku gelak gile baca. haha

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

yelah. aku xde masa nak update blog mcm ni kalau xde kes.

heh bia la. nak kasi panas sket page nak dkt masuk winter nih. huhu.