Sunday, June 7, 2009

first class i should say

tiada apa
saja exaggerate ^_*

cuma tadi siang my tren ipoh-seremban was the 1st class coach.
ya 1st class la sangat kan. rm50 for that.
2nd class cuma rm27. tp 1st class dy mahal la pulak.
tp memandangkan itu sahaja yg tinggal, tambahan naek bas lagi susah (dan mama yg bayarkan =p)
ehem..

kerusi single dan luas. ada plug elektrik yg rosak. dpt sebotol air mineral BESTA : the total food & services company o_O dan kek coklat.
baek, agak selesa dr 2nd dan ekonomi coach.
semestinya la kan.

lagi dua kerusi ad sepasang kapel. romantik!
mereka atok dan opah yg bawak cucu2 dy balek jb dr taiping =p
but how i wonder mereka ni sangat rajin. sanggup hantar cucu jaoh2. still, they got a maid there. xla penat sgt kot atok tu jaga cucu2 dy kan. *comey je atok tu bila buat lawak kat cucu dy*

tp duduk dlm tren susah nak tido. sekejap2 berenti. berenti lg.
kali ni driver dy ganas. brek sampai nak tertonggeng2 orang dlm tren tu.
atau mungkin driver dy sakit perut kot, ye la, mane tau kan =)

dan smpai seremban manusia sgt la ramai....
-speechless bila nak cerita pasal kesesakan ktm-

cik timah pulak sangkot tren dr kl. sian timah T_T
at last jumpa kat nilai.

*******
previously di rumah (boleh dikatakan xdi rumah sgt pon) makdi makngah datang dr johor.
smpai dr seremban 10mlm jumaat.
sabtu pagi kami ke penang
malam makan kat maxwell ipoh-gerbang malam
ahad pagi- balek nilai? *kesian saya*

Related post



No comments: