Wednesday, June 24, 2009

tag rabiah

1) Bekas kekasih saya - *rahsia* haha. tiada lah. mengarut je

2) Saya sedang mendengar - bunyi water dispenser kat pantry

3) Mungkin saya patut - berjimat T_T

4) Saya suka - tengok tv :D

5)Sahabat-sahabat saya - comel2 belaka =p

6) Saya tak faham - knape bilik saya banyak semut

7) Saya kehilangan - pemadam di class chemistry td

8) Ramai yang berkata - " nana h** ". ee xphm sungguh

9) Cinta itu adalah - perasaan

10) Di suatu tempat, seseorang sedang - study

11) Saya akan cuba - jd rajen...

12) Perkataan SELAMANYA membawa maksud - tiada penghujung

13) Telefon bimbit saya - jatuh tergolek bwah meje org laen kat bakery smlm

14) Bila saya terjaga - saya tgk jam

15) Saya paling meluat - *ntah?*

16) Pesta/parti adalah - seronok kalo gathering kawan2/family *bestnye*

17) Haiwan yang paling comel pernah saya temui - kambing. saya mengimpikan utk ada sebuah ladang kambing.

18) Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah - setiap tahun ada experience yg seronok~

19) Hari ini - quiz accounting

20) Malam ini saya akan - (dah masuk pg da pon) tidur nyenyak sbb esok kelas pukul 2ptg ^_^

21) Esok pula saya akan - tukar susunan katil n meja

22) Saya betul-betul inginkan - duit yg banyak. haha

23) Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini - nad bukak pintu bilik

24) Pusat membeli-belah atau arked permainan - |shopping|

25) Makanan Barat atau Jepun? - halal ke?

26) Bilik yang terang atau gelap? - gelap utk tidur

27) Makanan segera adalah - mahal

28) Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang - "xnak la, nak tidur"

29) Siapa yang anda ingin tag
- dora
- hop
- my sayang
- timah crawford
- pear
- sue ray
- nyanya
- mazni rumate nyanya
- ihsan

Related post



6 comments:

Ra-bee-ah said...

bagus. wat. :D

nanaloly said...

sila bayar. tq

miSs Hazzi said...

nana,
kenape nyanya??
hanye kube-kube leyh panggil nyanya..
haha

papepon,...
NANA TETAP HO*..haha

nana said...

suke hati i la nak panggil ape pon. wekkkk

freak. i am. dora. said...

oh aku dah wat.
siap tag ko lg. -_-
oh oh. aku tau sape bekas ehemm ehemm ko. XD

nanaloly said...

sape bekas ehem2 aku?? woo mane ade.. huhu