Monday, April 26, 2010

i cannot resist

Dari tadi saya rasa nak tulis something. Tapi sebenarnya pasal perkara lain. Cuma nampaknya tak sesuai nak tulis sekarang, sebab sekarang ni hanya saya je yang x tidur lagi. Duduk la dalam gelap ni hadap laptop, tulis blog. Scary tak? Hehe. Tapi tak pe la.

Ini la akibat bila cuti lama sangat. Mentang2 esok cuti Anzac day pulak, kelas tak ada lagi. Rasa-rasa ingat lagi ke nak buat BQs ek?

Sekarang tak boleh nak tidur. Tapi esok ade Walk the talk II. Harap2 bangun awal ye. Majlis ilmu sia-sia je kalau tertinggal kan (dah la yang part I tertinggal) :P

Tapi mesti bangun! Kalau x bangun, tak bangun la housemates2 saya ni...


Related post



2 comments:

fairuz izyan said...

"kalau x bgun..xbgun la housm8 lain"
haha...nana jadi jam loceng rumah ke??

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

haha. xde la loceng. tp ade beberape org tu dah dikejut pon x terbangun2 jugak. huhu.