Saturday, April 24, 2010

looking back

Today I feel sick. A very home-sick. So I opened my blog to find anything that could cheer me up. I run through my archives, looked at the very last part and saw it stated 2008. To be precise, April 1, 2008. Eh? My blog anniversary is Dora's birthday? I started to wonder why and how it happened...

But that's ok.
I went to read back those my earliest posts. And fyi, I suggest you not to read them. I feel so silly, funny. Why did I always laugh like hek3? Errr that was very not mature.

P/s: At least I came across things like 'uniform day in seratas was on wednesday' and 'hey matrix penang is not dekat pulau tp seberang perai k' :P

***

Sperkara lagi, rasa sedih pulak bila teringatkan 3 orang artis yang baru meninggal dalam masa yang singkat ni. Bukan kerana kehilangan permata-permata dalam industri hiburan tanah air, tapi sebab rasa ajal maut tu sangat mengejutkan. Tak ada siapa dapat jangka. Cuma bila artis yang pergi, kita baru rasa ia sangat dekat.
*Tapi yg agak terkejut bila tengok signboard tempat kereta Achik Spin yang terbakar tu ialah signboard Pajam, Nilai.


Related post



8 comments:

nazratul said...

achik spin? sapa lagi dua? innalillah..

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

ye husna. ko x taw ke? lg 2 din beramboi dgn yanie mentor tu.

.::annemishi::. said...

aku baru nak tya lagi 2 sapa. huhu..

ok. din beramboi ngn yanie mentor.

innalillah.

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

yup ak pon baru taw yg yanie mentor tu.

Sarina Zulkifli said...

kenapa dgn pajam?



HAHAHAHAHAHA. haih, psl gelak hekhekhek tu mcm LAWAK gile boleh x?

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

pajam tu name tempat la. signboard tu slalu ak lalu dlu mase kat inti.

cessss mmg la. ak pon rase lawak gile. huhu.

don't call me doraemon said...

hahaha skrg aku dah tau aku ni spesel bg ko. siap anni blog ko pun aku nye bday. awww :')

bkn dlu ko slalu ke gelak hek3 tu? kat ym pun ko gelak camtu haha. aku nye post lama2 pun haram utk sape2 baca. serious, ewww weh. gelimat siot aku waktu 18 thn dlu @.@

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

eleh tu kebetulan la. kan hidup ni penuh dgn coincidence. haha.

yela ko nye comment kt post2 lame ak tu pon lawak je bile bace. mcm innocent sgt je. hakssss.