Saturday, April 10, 2010

lawak pulang dari housewarming

Selepas pulang saja dari housewarming tadi, semua dah macam gila-gila. dekat bus stop td pon sementara tunggu bus yg setengah jam tu, mcm2 hal. asyik nak gelak.

tapi satu cerita ni, ainul yang cerita, pasal seorang budak kecil.

Ada la dulu sorang budak ni, dia suka cakap direct kat mak dia yang dia nak 'kencing'. So mak dia malu la. kadang2 dia cakap je time tgh kenduri ke. pastu mak dia pon suruh la dia tukar kalau nak kencing cakap nak 'nyanyi'. budak tu pon ikut la. satu hari ni, budak ni balik kampung dan tidur dgn nenek dia. tiba2 dia pon cakap kat nenek, " nek, nak 'nyanyi' ". nenek tu pon reply, " meh la 'nyanyi' kat telinga nenek.

jadinya...

Related post



No comments: