Wednesday, June 30, 2010

A very very quick update

Ya sangat quick!
Sebab esok 1 Julai ade satu paper lagi, Quantity Surveying 1 pukul 2.00 pm waktu Australia.
^_^

Sabtu 3 Julai pulak the last paper, Construction Management 1N!
Yang bestnya malam tu Argentina vs Germany 11.30 pm waktu Australia jugak :)


Tapi yg sedihnya kitorang x ada tv pon.
Harap intenet laju la malam tu.
Go Argentina go!


p/s: utk Y yg sokong German, kita tgk sape menang!

Related post



6 comments:

nsWai said...

ceh. kompem germany menangnya. haha
kita tgk sape jadi sayur nnti. :P

*matilah aku*

Un Phat Lee said...

gud luck B)

.::annemishi::. said...

ang tengok bola ka?
=_________='

eh, gud luck! ^^

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

Y: bwekk kite tgk...tggu aku habes exam sabtu ni. huuhu. (mcm ade tv jek)

padli: gud luck untuk exam aku ke argentina? haha. btw tq2.

anneh: mane ade, dah la tv xde, exam pulak tu. cukup la sekadar tgk result. tp argentina mesti kalahkan germany lpas ni! sian england. haha.
gud luck utk exam aku? tq2!

Kenzo said...

kalau germany menang, memang laluan mudah buat spain.. ;]

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

yelah macam nak menang saja gayanya ;)