Wednesday, November 10, 2010

Hello sini balai polis!...


Ini kejadian siang tadi dekat Rundle Mall.

Since banyak kedai-kedai tengah sale so kami pun pergi shopping souvenir untuk family. Tapi bila nak beli shirt untuk Ayah, size pulak tak sure. Thus I decided to call him on the spot.

At first attempt,

line Three buat problem. I guessed call masuk tapi dua-dua tak dapat dengar suara. I hung up the phone.


Then second attempt,

my handphone Samsung pulak tertekan mute (touchscreen hampeh). I heard suara Ayah macam marah je,

" Hello nak cakap dengan siapa?! "

and then he hung up. He should be thinking ada orang saja main-main call la tu. Yelah kalau call dari sini memang keluar no. lain kat Malaysia.


So my very last attempt (since I really really need to know the size),

this time I'm already aware with any possibilities. Lama jugak tunggu baru Ayah angkat call and he said,

"HELLO SINI BALAI POLIS!..."

I then just calmly replied,

"Ayah, ni Nana la."

=_="


See, dah boleh agak dah since bukannya first time pun.

Related post



5 comments:

hasanahghaus said...

hahahhahahahhahaahha

hidayah said...

HAHAHAHAHAHAHAHA. lawak2.

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

sanah dan dayah: HAHA kan. tapi dah biasa. huhu.

.::annemishi::. said...

HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAH..

terbaik aar trick nih. i like!

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

haha trick ni dah common la. dari kecik ak selalu dengar. huhu.