Tuesday, November 30, 2010

Melbourne - 2nd day

Hari ni baru masuk hari ke-2 di Melbourne.
Tapi setakat ni dah kali ke-3 beli Milkis.
Addicted betul lah.

Kali ni shopping sikit-sikit je kat Victoria Market sebab duit pon dah nak kering ni.

Ps: sekarang orang lain pon dah asyik nak beli jugak, since kedai Korea tu depan rumah Jenny je. dah ada 7 botol Milkis kat rumah ni at this time.


Related post



2 comments:

Kenzo said...

adeh,
tengah hari begini.
memang sedap minum milkis.

*cece mcm pnah minum plak. hahah

nanaloly said...

haha. memang sedap.

tak pa, kalau nak tau rasa dia macam susu campur ais krim soda. mungkin boleh try. selamat mencuba :P