Monday, November 1, 2010

Semangat yang hilang

Hari ni terasa macam baru dilahirkan!


LAME ke?
Tak kesah, sebab hari macam ni bukan selalu datang.
Ini lah yang dinamakan hari Semangat Nak Study Dah Datang.
Believe me.



Walaupun mengantuk dalam kelas tapi tetap gagah menyalin despite tulisan yang buruk. No worries, I'm already expert in this. (cuma mungkin nanti nak study balik kena refer notes orang lain)




Melukis pon bukan satu masalah ;)



Lepas kelas tadi pulak, JayJays buat sale besar punya.
Ok to tell the truth, I bought one piece for myself and two for my brothers.
See, saya kakak penyayang.



Sehelai $5. Balik nanti mintak RM15 sorang. HAHA.



Bila sampai rumah pulak, kad raya dari Egypt dah ada! Thanks Dora! (even dah nak dekat raya haji dah)
Setem Tutankhamun emas tu paling menarik.



Tak tahu nak kira. Berapa pound berapa genih ni semua? Tapi yang macam donut tu comel.


XD


Related post



3 comments:

kenzo said...

tulis note buat origami eh? :P
nak jgk satu transformers! hahah

.::annemishi::. said...

nak dedicate lagu nih kat ang aar.
haha..

http://www.youtube.com/watch?v=ZvqMNIfUFRw

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

aiman: HAHA. tu la jangan ingat senang nak buat origami, kene dapat degree dulu. huhu.
boleh je, sehelai RM15 :D

anneh: thanks la anneh! teringat zaman kecik2 lagu ni.