Sunday, July 25, 2010

Sekolah

Esok sekolah!
Dengan hati yang terbuka, jom kita mulakan semester baru ni.


Sekarang juga saya rasa dah sampai masa untuk saya mula kira beberapa perkara:

Yang pertama, bilangan hari menjelang Ramadhan.
Yang kedua, bilangan hari menjelang Syawal.
Yang ketiga, bilangan bulan yang tinggal untuk pulang ke Malaysia.


;)

Related post



7 comments:

isaaimanmohamadkasim said...

jemput la dtg rumah raya ni.

dr,
meng dan isteri

don't call me doraemon said...

mai lah balik ipoh. ipoh menanti kedatangan anda (tapi time aku ade je lah yg menantikan nye pun. ngahaha)

hasanahghaus said...

bape hari lagi nak raya weh??hehehe

ko balik m'sia bila?

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

Masa aku tengah tengok cerita ni la kome semua nak comment. Asyik-asyik email masuk...

meng: mana boleh datang melbourne, orang sydney datang raya adelaide la nanti. (siapa pulak isteri hang?)

dora: kirim salam la kat ipoh ye. huhu. mesti ipoh rindu aku.

sanah: tak tahu lagi. tunggu duit masuk.. huhu.

hasanahghaus said...

weh esok dah start class tu g la revise notes ke.ni layan movie lak..nnt ko plan nak balik from mana? adelaide ke?

nazratul said...

bilangan hari utk finals? tak terkira. lol XD

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

haha tu tak teringat pulak lah ;)