Saturday, July 10, 2010

Melbourne dan Spain

Hari-hari yang indah di Melbourne.
Jumpa saja Hasanah dan Nad semalam terus kami dapat berita yang menggembirakan semua orang. Nampaknya banyak benda dah berubah ;)

Satu yang tak berubah ialah, sokongan terhadap Spain! Sokongan ni tak akan berbelah bahagi. 
Saya nak upload gambar kami dengan bendera Spain masa di snow kat Perisher Valley, tapi ada dalam camera Shikin. Yang saya ada cuma masa on the way nak naik atas. Gambar ni pulak terpaksa di crop sebab muka kami yang baru bangun tidur dalam hiace tu ;P


Apa-apa pun, hidup Spain!



Saya masih ada beberapa hari lagi di Melbourne ni dengan mereka-mereka yang happening ni. Tapi saya rindu Adelaide jugak ;)

Related post



4 comments:

nsWai said...

gambar tak tahannnnnnnnnnnn
tahniah2.

Nor Liyana said...

haha biar lah.
terima kasih!
jasa anda turut menyokong Spain sangat dihargai ;)

kenzo said...

ahaha,
terima kasih kerana menyokong espanyola.. ;P

kita mmg serasi.. ;D

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

Tahniah juga kerana telah menang ;)

Haha ;P