Sunday, August 8, 2010

Best picture of the month




Perisher Valley, July 2010


Dalam banyak-banyak gambar winter trip haritu, saya paling suka gambar yang ini.
Gambar ni terserlah betapa desperatenya kami nak snow turun tapi tak da. Jadi terpaksalah main campak-campak sendiri je.
Satu lagi sebab mafla Spain yang dipakai tu. Terasa hangatnya kemenangan Spain walaupun sejuk bak salju kat situ. (thanks Jiha kasik pinjam)


Apa-apa pun, berbalik kepada masa sekarang, tinggal 2 hari saja lagi nak masuk bulan Ramadhan.

Selamat berpuase buat kome semua. Moh kite imarahkan Ramadhan kali ni. InsyAllah ;)


p/s: Gambar credit to album Y kat fb.

Related post



5 comments:

.::annemishi::. said...

aku tadak pon dalam gambar nih..
aku ngn y..
ktrg berdua berkorban jadi kamerawoman.. eceh..:P

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

haha ala korang tak de dalam gambar, tapi korang tetap di hati.
sweet je ;)

hasanahghaus said...

korg puasa rabu ke?

ms. stalker said...

sy pon sgt la suke gmbr ni :)
rndu nana!!

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

sanah: should be dalam kalendar rabu. tapi apa2 pun tunggu pengumuman julia gillard buat nanti. haha.

mimi: rindu mimi jugak!!! ;)