Tuesday, August 10, 2010

Jumpa lagi, Syaaban

Salam Ramadhan!
Malam ni Adelaide hujan, membasahi 1 Ramadhan dengan rahmat ♥

Selamat berpuasa dan selamat beramal.


p/s: Rasa nak spend beberapa dollar untuk kirim kad raya ke Malaysia tahun ni. Jadi siapa nak kad raya? Kalau nak sila bagi alamat tempat tinggal ;)

Related post



11 comments:

hasanahghaus said...

aku nak!!!!!!silalah hantar weh.alamat nnt aku sms.hehe

btw, ktorg puasa khamis ni.

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

Haha. Kan kata untuk Malaysia tu. Brisbane tak payah ;P

hidayah said...

bole bg kat west virginia x?ahahaha.

selamat bpuasa nana. <3

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

Haish tu jauh sangat pulak. Tak cukup duit nak hantar. Hehe.

Selamat berpuasa jugak ♥

kenzo said...

hey penang pon nk terawih hujan..;)
hujan rahmat..

enjoy ramadhan!

miSs Hazzi said...

budak sydney siap ade jual poskad raya.
aku antor poskad je la. hehe

selamat berpuasa nana! <3 nantikan kami pergi beraya

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

kenzo: itulah penang dengan adelaide tak jauh beza pun. haha.

terima kasih ;)

izzah: oh eh? tu la hantar poskad pun best kan.
yeah tak sabar nak tunggu kome datang!

don't call me doraemon said...

nak2 thankssss! :D

nanaloly said...

dora: alamat? kalau cakap je nak tak dapat la.

hasanahghaus said...

brisbane x de la jauh mana pun nana.boleh la.aku nak gak dapat poskad ke parcel.ni everytime mailbox berisi, x lain x bukan bill electric, phone,internet x pun gas =(

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

sanah: haha normal la tu kan. dah tulis no junk mail pon tetap penuh jugak iklan2 semua. ala brisbane aku hantar ucapan kasih sayang ok ;P