Wednesday, August 11, 2010

Diari Ramadhan: 1

Waktu berbuka puasa di Adelaide hari ni ialah pada pukul 5.43 petang.
Sekarang jam di desktop ni dah pon pukul 5.40 dan kami masih lagi dalam kelas.
Andy pulak masih belum start mengajar.


Macam ni lah berpuasa di sini, kena compromise dengan macam-macam hal, contohnya seperti kelas yang sampai ke malam ni.

Jadi hari ni kami berbuka dengan air mineral dan gula-gula mentos dulu.
Tapi jangan risau, menu tambahan lain tetap ada nanti.
Alhamdulillah ;)

Related post



4 comments:

hasanahghaus said...

experience baru..
aku next week baru rasa. tapi sehari je yg berbuka time class..
selamat menjalani ibadah puasa =)

nazratul said...

menu tambahan mesti ada...tak cukup kalo aku setakat mentos dua bijik. lol ;]

nsWai said...

selamat berbuka :D

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

sanah: tu la, seronok je sebenarnya ;)

husna: sebijik je kot, tu pon ihsan timah. haha. mesti la balik makan jugak.

Y: selamat berbuka jugak y!